Wist je dat bijna 90% van onze communicatie niet bepaald wordt door wat we zeggen, maar door wat we uitstralen? Onze gezichtsuitdrukkingen, onze lichaamshouding en onze intonatie bepalen voor een groot deel het succes van onze interactie. Men reageert meer op wat je doet, dan op wat je zegt.

Wil je meer weten over jouw unieke uitstraling en de effectiviteit van jouw communicatie met anderen vergroten? Dan is dit inspirerend programma echt wat voor jou!

Doelstelling
Door meer inzicht en bewustzijn meer invloed op het eigen gedrag en verbetering van de effectiviteit van de eigen communicatie, zowel in de professionele praktijk als privé.

Wat leer je?

  • Je raakt bekend met non-verbale microsignalen en de betekenis van deze bewegingen in het gezicht
  • Je krijgt een persoonlijke analyse van je non-verbale strategie
  • Je krijgt inzicht in je eigen impact en je non-verbale communicatie (ook in spanning situaties)
  • Je gaat geprikkeld worden door wat er te zien is bij de ander door de interactieve aard van de training

Werkwijze
De training bestaat uit één dag en de groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.
Je maakt  kennis met de manier waarop een non-verbale strategie-analyse wordt gemaakt: je leert de non-verbale signalen herkennen, die daarbij een rol spelen. Vervolgens wordt van jouzelf een analyse gemaakt en wordt de betekenis daarvan besproken.
Met behulp van video-opnamen en oefensituaties krijg je inzicht in de interactieve werking van je non-verbale communicatie; daarbij gaat het zowel om je (onbewuste) invloed op anderen als de (voor jou ook onbewuste) invloed van anderen op jou.

Trainer: Dit programma wordt uitgevoerd door Annemieke Meurs, een zeer ervaren specialist op gebied van non-verbale strategie-analyse. Annemieke is eigenaar en oprichter van face-value.

Investering: Deelname kost € 495,- ex BTW per persoon. Persoonlijke video analyses zijn hierbij inbegrepen.

Dit programma kan ook in-company worden uitgevoerd. Kosten: € 3.500,- ex BTW.

Datum: 9 april 2019 (09.00-17.00 uur).

Locatie: Ember BV in Tiel

Aanmelden: info@ember.nl of bel naar 06-205.425.13 of 0344-66.47.60


Ember zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen actief deelneemt. Hiervoor zijn een goede gezondheid en een sportieve levensstijl van belang. Om dit te ondersteunen zijn we sponsor van projecten die er op gericht zijn om mensen gezond te houden en weer te maken.

Ember is sponsor van:

  • Het nationale herenwaterpoloteam op weg naar Rio 2016 en Tokyo 2020